auto-animatie-vanderZalm
Tel.06-50661890

Diensten

 

Jan van der Zalm is specialist op het gebied van auto-elektronica en verzorgt zowel de verkoop, de montage als de eventuele reparatie en actualisatie van bijna alle merken en systemen. Ongeacht welk merk of type auto, zowel 12 Volt als 24 Volt.

 

VERKOOP
Op de product pagina vindt u meer informatie over de meest voorkomende producten en merken uit ons aanbod.

MONTAGE- DEMONTAGE
Met 24 jaar ervaring op het gebied van auto-elektronica is uw personenauto of bedrijfsvoertuig bij ons in goede handen voor de montage en/ of demontage van nieuwe en gebruikte systemen. De montage vindt plaats door een team van gecertificeerde inbouwspecialisten die altijd in overleg met u de meest effectieve montage verzorgen.

In onze werkplaats in Honselersdijk hebben we de ruimte en het materiaal om tegelijkertijd aan meerdere auto’s te werken. Daarnaast kunnen we met onze compleet uitgeruste service-auto’s bijna alle werkzaamheden ook op locatie uitvoeren.

REPARATIE- UPDATEN
Wanneer uw accessoire niet meer helemaal perfect werkt, of wanneer uw alarm moet worden gekeurd, ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen de software van verschillende merken actualiseren en ook kunnen we reparaties uitvoeren en onderdelen vervangen.

SCM-GECERTIFICEERD INBOUWSTATION
Daarnaast zijn wij een SCM-gecertificeerd inbouwstation en mogen wij gecertificeerde alarmsystemen installeren, repareren en keuren. Een gecertificeerd alarmsysteem van 3 jaar of ouder moet jaarlijks gekeurd worden. Bekijk de pagina over SCM gecertificeerde alarmsystemen voor meer informatie en de nieuwste richtlijnen voor 2015.