auto-animatie-vanderZalm
Tel.06-50661890

Bedrijf

 

Vele jaren ervaring met auto-elektronica

bedrijfsbus-vanderzalmMet meer dan 24jaar ervaring op het gebied van auto-elektronica heeft Jan van der Zalm de ontwikkeling van de huidige systemen op de voet meegemaakt. 

Waar Jan vroeger een radio-cassettespeler monteerde, bouwt hij nu bijvoorbeeld een bluetooth-mp3 systeem in. Er is in 24 jaar tijd veel veranderd op elektronisch gebied in de auto, maar nog steeds speelt de elektronica een belangrijke rol om onze autoritten iedere dag weer veilig en comfortabel te maken.

JAN VAN DER ZALM: DOL OP ELEKTRONICA IN DE AUTO

inbouw-carkit-auto-227

Jan van der Zalm werkte bij verschillende Westlandse autogaragebedrijven; 3,5 jaar als 1e monteur en later 7,5 jaar als chef-werkplaats, alvorens hij de stap nam en zijn gelijk genaamde bedrijf begon. 

Inmiddels is het al 24 jaar geleden dat Jan de auto’s steeds meer zag veranderen. Hij kreeg in de gaten, dat de elektronica een steeds grotere rol in de auto zou gaan vervullen en dat niet alle monteurs daar evengoed raad mee wisten. Jan trok daarop de stoute schoenen aan en belde een paar accessoire-winkels om te vragen of zij interesse hadden in iemand die de systemen die zij verkochten voor hen in wilde bouwen. Zij vonden dat een goed idee en daarop nam Jan ontslag en begon hij zijn bedrijf in 1991. Sindsdien had hij geen dag meer vrij en ook na 24 is het bedrijf uitgegroeid tot de specialist in Westland en omgeving als het gaat om; alarmsystemen, startblokkeringen, radio’s, handsfreesets voor telefoons, parkeersensoren, cruise controls, navigatiesystemen en eigenlijk alle auto-elektronica die er op dit moment te krijgen zijn. Zo monteerden we bijvoorbeeld weleens een auto met daarin een XBOX spelcomputer met 5 schermen in een auto, eigenlijk is echt alles mogelijk.

Naast personenauto’s zijn ook de bedrijfswagens door de jaren heen sterk veranderd.

Geholpen door camerasystemen en boordcomputernavigatie-systeems kunnen chauffeurs hun werk een stuk veiliger en efficiënter uitvoeren.

Ook in deze ontwikkelingen is Jan van der Zalm altijd nauw betrokken geweest met zowel de chauffeurs, de transportbedrijven als de producenten van deze systemen. Hierdoor is Jan van der Zalm al jarenlang verantwoordelijk voor de installatie en het onderhoud van deze systemen bij een aantal van Nederlands grootste transportbedrijven.

Klanten referenties